MONVI.eu Turistički smještaj u Hrvatskoj
Popis smještajaPretragaMapaNajam automobila Za iznajmljivače
Odabrano područje: Hrvatska » Južna Dalmacija - Dubrovnik » Šipan - Šipanska Luka
Sav smještajSobeApartmaniKućeHoteliKampoviSuđurađ<>Trsteno
Slike (0)
Komentari (0)
Dodaj komentar
Apartmani Mišeta
Nedaleko Dubrovnika nalazi se skupina malih otoka, koju su još stari Grci prozvali Elafiti (jelenski otoci). U dubokoj uvali najvećeg otoka Šipana nalazi se tipično dalmatinsko mjesto

Šipanska Luka

. Stanovnici ovog mjesta, udaljenog od glavnih turističkih ruta, žive ritmom svojih pradjedova. Mitovi, bogata povijest otoka, ljetnikovci dubrovačkih vlastelina, gusta mediteranska vegetacija, kristalno čisto more, tihe ljetne noći, čine savršen ambijent za bijeg od tempa i stresa gradskog života. Blizina Dubrovnika (sat vožnje lokalnim brodom ili desetominutna vožnja gliserom do mjesta Slano na kopnu) omogućavaju svakodnevne obilaske kulturno- povijesnih spomenika Dubrovnika i okolnog područja.
Apartmani Bošković
Vila Bošković nalazi se u malom primorskom mjestu Brsečine, 18 km sjeverozapadno od Dubrovnika izmedu Trstenog i Slanog. Vila Bošković sastoji se od dvokrevetne i 3 trokrevetne sobe, 2 kupaonice, prostrane i kompletno uređene kuhinje, blagovaonice i dnevne sobe, sa terasom u hladovini i lijepim pogledom na more. Privatni parking nalazi se odmah do kuće. Šljunčana i kamena plaža udaljena je samo nekoliko minuta od kuće. Pristup plaži moguć je pješice i autom. To je jedna od ljepših plaža na dubrovačkoj rivijeri. Prema Slanom nalazi se druga veća plaža Veliki Žali, 1,5km udaljena od kuće.
Hotel Šipan
Hotel se nalazi u zaljevu dubokom 2,5 km pogledom na jedinstvene Elafitske otoke, od kojeg zastaje dah a koji je toliko tipičan za Hrvatsku. Nekadašnja tvornica maslinova ulja je 1979. godine pretvorena u hotel koji je 2005. većim dijelom obnovljen. Većina od 84 sobe (sve s kupaonicom) ima prekrasan pogled ili na more ili na slikovito mjestašce Šipansku Luku, u kojoj većina kuća potječe još iz renesanse. Osobit položaj hotela učinit će vaš boravak nezaboravnim. Budit će vas cvrčanje cvrčaka i opijati miris ružmarina i mora. Dan završava nezaboravnim zalaskom sunca.

Dodaj smještaj
Copyright © 2004-2020 Aventin d.o.o.