MONVI.eu Turistički smještaj u Hrvatskoj
Popis smještajaPretragaMapaNajam automobila Za iznajmljivače
Odabrano područje: Hrvatska » Južna Dalmacija - Pelješac » Korčula - Vela Luka
Sav smještajSobeApartmaniKućeHoteliKampoviTri Žala<>Vrnik
Slike (1)
Komentari (0)
Dodaj komentar
Apartmani Favro
Na jugozapadnom dijelu otoka Korčule 8 km udaljeno od Vele Luke nalazi se tiha uvala Tri Porte (Sv. Petar). Uvala je pogodna za jedrenje, surfanje, ribolov i ronjenje. Okružena je s nekoliko prekrasnih otočića koji pružaju izazov za užitak na čistom moru.U sredini uvale nalazi se kamena Villa Dara sa 2 apartmana površine po 120 m2.
Apartmani Jobst
EN: The Jobst House is situated in the town of

Vela Luka

, only 70 meters from the seacoast, surrounded with pine and olive threes.The two-story house consists of three apartments that are situated on the ground floor. Apartment 1 » The first apartment (Jobst 1) has two double bedrooms (with an option to add two extra beds), a kitchen, a living room and a bathroom. Apartment 2 » The second apartment (Jobst 2) has a double room (with an option to add an extra bed), a kitchen, a living room and a bathroom. Apartment 3 » The third apartment (Jobst 3) has a bedroom, a kitchen, a living room (with an option to add an extra bed) and a bathroom. Apartments are completely equipped with the modern furniture and have TV, SAT, and air-condition. In front of each apartment, there are magnificent terraces. Parking and grill are arranged in the house yard.
Apartmani Dea Caeli
Na zapadnom dijelu otoka Korčule nalazi se gradić

Vela Luka

, smješten u dnu duboko usječenog i prostranog zaljeva, razvedenog u mnoštvo uvala čije se obale, obrasle vinogradima, maslinama, smokvama i borovima blago spuštaju prema moru. Sa svojih 4500 stanovnika

Vela Luka

je po veličini drugo mjesto na jadranskim otocima, sigurno sidrište i luka za nautičare. Široki panoramski vidici, blaga sredozemna klima, čisto more, zanimljiva i bogata kulturna baština, razni sportsko rekreativni i zabavni sadržaji te nadasve ljubazni i gostoljubivi domaćini čine Velu Luku atraktivnim turističkim odredištem.
Apartmani Tri Porte
Na jugozapadnom dijelu južnodalmatinskog otoka Korčule, 7 km udaljena od Vele Luke, nalazi se tiha uvala Tri Porte (Sv. Petar). Uvala je pogodna za jedrenje, surfanje, ribolov i ronjenje. Okružena je s nekoliko prekrasnih otočića koji pružuaju izazov za užitak na čistom moru. U sredini uvale nalazi se naša kamena Villa Dara sa 2 apartmana površine po 120 m2. Tri Porte je zajedničko ime za tri uvale koje su jedne od naljepših uvala u akvatoriju Vele Luke. Sa okolnih bržuljaka koji su prekriveni borovom šumom možete uživati u prekrasnom pogledu na arhipelag korčulanskog kanala.

Dodaj smještaj
Copyright © 2004-2022 Aventin d.o.o.