MONVI.eu Turistički smještaj u Hrvatskoj
Popis smještajaPretragaMapaNajam automobila Za iznajmljivače
Odabrano područje: Hrvatska » Srednja Dalmacija - Otoci » Brač - Osibova
Sav smještajSobeApartmaniKućeHoteliKampoviNerežišća<>Postira
Slike (0)
Komentari (0)
Dodaj komentar
Apartmani Bili
Apartmani BILI smješteni su na jugozapadnoj strani otoka Brača, točnije u uvali

Osibova

. Uvala

Osibova

udaljena je 1800 metara od Milne. Apartmani BILI - uvala

Osibova

, Milna, otok Brač - Kuća je novogradnja te zauzima položaj od 400 m². - Udaljena je od mora otprilike 25 m, a od gradića Milne 1800 m. - Ispod kuće nalazi se privatna plaža (betonski mul) sa stepenicama. Postoji sva potrebna oprema za privezivanje gumenjaka i brodova. - Direktno uz kuću je parking. - Gosti mogu koristiti roštilj i veliku zajedničku terasu s pogledom na more. - Na istočnoj strani kuće nalazi se bazen veličine 23 m². - Moguće korištenje vanjskog tuša. - Moguće je iznajmiti motorni brod dužine 4 metra (Tohatsu 8 HP).
Lavanda
Gosti koriste cijelu kuću u kojoj borave sami, a koja je izgrađena i kategorizirana kao studio apartman s četiri zvjezdice (****). Kuća se nalazi u uvali

Osibova

, a udaljena je od mora cca 70m. Pristup objektu je asfaltnim putem od Milne (u dužini cca 1500m) širine 3 – 4m s povremenim proširenjima zbog eventualnih mimoilaženja vozila. Preostali dio u dužini cca 500m je dobro uređen makadamski put koji je jednim dijelom betoniran. Objekt je izgrađen na kraju „slijepe“ ulice. Prvi objekt s lijeve strane udaljen je cca 50 metara, a s desne strane je zeleni pojas (borova šuma). Gosti imaju na raspolaganju veliku zasjenjenu terasu, s pogledom na more, na kojoj je veliki stol i dvije ležaljke. Uz terasu izgrađen je kamin u kojem gosti mogu pripremiti roštilj ili peku. Kuća raspolaže vlastitim parkiralištem za dva automobila i okućnicom veličine cca 300m2. Relativno mala udaljenost od centra Milne gostima omogućuje prisutnost raznim kulturnim i zabavnim sadržajima u samoj Milni, ali i mog..
Apartmani Rogosic
U maloj zaštićenoj uvali

Osibova

, na jugozapadnoj strani otoka Brača, uz samo more, nalazi se naša novosagradena kuca sa tri kompletno opremljena apartmana.

Dodaj smještaj
Copyright © 2004-2021 Aventin d.o.o.