MONVI.eu Turistički smještaj u Hrvatskoj
Popis smještajaPretragaMapaNajam automobila Za iznajmljivače
Odabrano područje: Hrvatska » Srednja Dalmacija - Split » Igrane
Sav smještajSobeApartmaniKućeHoteliKampoviGradac<>Imotski
Slike (0)
Komentari (0)
Dodaj komentar
Apartmani Tolj
Apartmani Tolj nalaze se u mjestu

Igrane

na Makarskoj Rivijeri. Nalazimo se u centru mjesta, udaljenost od mora i plaže - 50 metara. Poštanski ured, trgovina i turistički ured udaljeni su oko 20 metara. Ispred kuće osigurali smo parking za Vaša vozila. Svi apartmani imaju pogled na more i opremljeni su klima uređajem, TWC-om, kuhinjom, SAT/TV uređajem, i osiguranim parkingom. Klima ,parking i boravišna pristojba su uraćunati u cijenu.
Apartmani Parun
Apartmani Parun nalaze se na Makarskoj Rivijeri u mjestu

Igrane

. Nalazimo se na samoj plaži, u mirnom dijelu mjesta. Poštanski ured, trgovina i turistički ured udaljeni su oko 150 metara. Kuća ima veliku okućnicu sa puno cvijeća i zelenila. Nedaleko od samog mjesta nalaze se djevičanske plaže (nudističke). Osigurali smo parking za Vaša vozila. Apartmani Parun su prostrane smještajne cjeline koje se međusobno razlikuju po površini i smještajnom kapacitetu. Zajedničke karakteristike svih apartmana su pažljivo osmišljen interijer te precizna opremljenost svim sadržajima neophodnima za ugodan boravak. Apartmani odišu domaćom atmosferom zahvaljujući kojoj ćete se jako brzo prilagoditi na vaše novo „utočište´ te ćete se bezbrižno prepustiti uživanju u čarima ljeta i bogatoj turističkoj ponudi ovog slikovitog mjesta. Mjesto ima bogatu povijest o kojoj ponosno svjedoče pre- romanička crkva Svetog Mihovila, te kula iz 17. st. koja je izgrađena za obranu mjesta od Turaka.

Igrane

su
Apartmani Talijančić
Apartmani Talijančić nalaze se u mjestu

Igrane

na Makarskoj Rivijeri. Nalazimo se u samom centru mjesta, u neposrednoj blizini mora i plaže. Poštanski ured, trgovina i turistički ured udaljeni su oko 50 metara. Osigurali smo parking za Vaša vozila.
Apartmani Adriatic
Naša kuća se nalazi u Igranima, malom dalmatinskom mjestu na Makarskoj rivijeri. Udaljena je oko 90 metara od mora i smještena je uz rub maslinika što pruža poseban osjećaj povezanosti s prirodom. Kuća je izgrađena prije nekoliko godina, moderne je arhitekture i ima obilježje urbane vile. Svi apartmani su vrhunski opremljeni i u cijelosti klimatizirani, a svaka soba ima balkon i pogled na more.

Dodaj smještaj
Copyright © 2004-2022 Aventin d.o.o.