MONVI.eu Turistički smještaj u Hrvatskoj
Popis smještajaPretragaMapaNajam automobila Za iznajmljivače
Odabrano područje: Hrvatska » Srednja Dalmacija - Otoci » Drvenik Veli
Sav smještajSobeApartmaniKućeHoteliKampoviDrvenik Mali<>Hvar
Slike (0)
Komentari (0)
Dodaj komentar
Apartmani Meštrović
Kuća na rivi, novouređena, u samom centru mjesta, veličine 40 m2, dnevni boravak s kuhinjom u prizemlju i soba s kupaonicom i velikim balkonom na katu, za smještaj max. 4 osobe. Od mora je udaljena 10ak metara, a u neposrednoj blizini je dućan i pošta. Mjesto ima nekoliko restorana, od kojih je najpoznatiji u pješčanoj uvali na drugoj strani otoka, omiljenom sidrištu jedrilica i brodova. Otok je prepun staza za šetnju ili vožnju biciklom, a vode do samotnih plaža i zanimljivih kapelica. U najam kuće uključeno je i korištenje čamca s kojim je lako doći do okolnih uvala i otočića.
Apartmani Lonćar
Villa Lončar nalazi se na otoku DRVENIK VELI kod TROGIRA samo tridesetak metara od zavodljive morske obale, u mirnom okružju mediteranske flore. Gostima koji su skloni uživati u južnodalmatinskom ugođaju na raspolaganju je 10 smještajnih jedinica - uređenih apartmana -studio (izgrađenih 2006.) Želja nam je predstaviti Vam tih, malen otočić DRVENIK VELI srednjodalmatinskog arhipelaga, smješten između Trogira, Marine i Šolte.

Drvenik Veli

iznimno je razveden otok s mnoštvom malih uvala i iznimno očuvanim i netaknutim krajolikom, a kao takav idealan je ambijent za miran i opušten odmor. Usprkos brojnim nedaćama uspio je odoliti zubu vremena i sačuvati svoju lokalnu rustikalnu posebnost i samobitnost. Glavna osobina mjesta je zeleni krajobraz, fine fasade starih kamenih kuća i riva vedra, prepuna sunca,protegnuta nad kristalno čistim morem. Naše apartmansko zdanje “LONČAR” smjestilo se na samom ulazu u bajkovitu uvalu, sa sjevero-zapadne strane otoka.

Dodaj smještaj
Copyright © 2004-2021 Aventin d.o.o.