MONVI.eu Turistički smještaj u Hrvatskoj
Popis smještajaPretragaMapaNajam automobila Za iznajmljivače
Odabrano područje: Hrvatska » Sjeverna Dalmacija - Zadar » Ugljan - Preko
Sav smještajSobeApartmaniKućeHoteliKampoviPoljana<>Sušica
Slike (0)
Komentari (0)
Dodaj komentar
Apartmani Eden
Luksuzni apartmani Villa Eden smješteni su uz samu pješčanu plažu Jaz i pružaju Vam priliku za idealan odmor. Ville Eden oduševljavaju svojom prostranošću i komforom, sa svojim prekrasnim terasama pružaju prekrasan pogled na plavetnilo mora i otočić Galevac. Smješteni smo na obali poznate pješčane uvale JAZ na otoku Ugljanu, gdje vas obitelj Sorić poziva da ostanete i uživate u smještaju visoke kategorije. Pješčana plaža u uvali JAZ jedina je plaža na otocima zadarskog arhipelaga koja je dobila PLAVU zastavu.
Apartmani Bella
Apartmani Bella nalaze se u Poljani na otoku Ugljanu. Poljana je malo, mirno otočko mjestašce u uvali koju okružuje s jedne strane poluotok Sv. Petar, a sa druge strane grad Zadar. U našem objektu koji je svega 50 metara udaljen od mora, nudimo četiri studio apartmana za dvije, tri i četiri osobe. Površine apartmana su od 18 m2 do 27 m2 a svaki apartman ima balkon s pogledom na more i uređenu plažu. Apartmani Bella posjeduju vlastiti parking, otvoreni grill, igralište za djecu i ljetnikovac za odmor. Svaki apartman posjeduje klima uređaj, wc - s kupaonicom (tuš-kabina). Studio kuhinja s dvije električne ploče, hladnjak i zamrzivač sa kompletnom kuhinjskom opremom.
Apartmani Kranjčec

Preko

je središnje mjesto otoka Ugljana koje se kako mu i ime kaže nalazi preko puta Zadra, sa starim dijelovima tipične dalmatinske arhitekture i mnoštvom ladanjskih kuća patricijskih obitelji. Želite se uvjeriti u ljepote predivnog zadarskog arhipelaga, pogled iz našeg mjesta

Preko

, omogućit će Vam veličanstven prikaz 200 otoka i najpoznatiji nacionalni park Kornati ovog djela mediterana. Bogata gastronomska ponuda i veliki izbor rekreacijskih sadržaja od planinarenja, biciklizma ili ugodne šetnje duž cijelog otoka Ugljan, Vaš će odmor maksimalno upotpuniti. Relaksacija je zagarantirana na prekrasnim pješćanim i kamenim plažama a za potpuni ugođaj mediterana na otoku je mnoštvo sadržaja za ronioce i ostale vodene avanture. Sve to pružit ćemo Vam u vrhunski opremljena 3 apartmana u koje maksimalno možemo smjestiti po 4 osobe i dodatni dječji ležaj. Naši apartmani posjeduju vlastito parkirno mjesto tako da Vaš odmor bude maksimalno bezbrižan. Apartmani Kranjčec su namješten
Apartmani Tea
Naša kuća nalazi se na otoku Ugljanu u Preku.Kuća se sastoji od dva apartmana za tri i sedam osoba.Svaki apartman ima klima uređaj,wc s kupaonom,štednjak,hladnjak,zamrzivač i kompletnu kuhinjsku opremu. Parking je osiguran,grill i veliko dvorište.

Dodaj smještaj
Copyright © 2004-2020 Aventin d.o.o.