MONVI.eu Turistički smještaj u Hrvatskoj
Popis smještajaPretragaMapaNajam automobila Za iznajmljivače
Odabrano područje: Hrvatska » Sjeverna Dalmacija - Zadar » Petrčane
Sav smještajSobeApartmaniKućeHoteliKampoviŽinčena<>Polača (BI)
Slike (0)
Komentari (0)
Dodaj komentar
Apartmani Roto
Dobro došli na internet stranice apartmana ROTO! Ovdje ćete naći sve potrebne informacije o mjestu u kojem se nalaze apartmani, o smještaju i usluzi koju nudimo. U ponudi imamo šest luksuzno novoopremljenih apartmana. Iskreno se nadamo da ćete za svoj boravak odabrati upravo nas te se radujemo vašoj posjeti.
Apartmani Drago

Petrčane

su predivno malo mjesto 12 km sjeverozapadno od Zadra, idealno za odmor. U blizini ovog 900 godina starog ribarskog mjesta nalazi se i poznati kulturno - povijesni gradić Nin. Prekrasno netaknuto more i plaže pružit će vam nezaboravan ugođaj. Plaže su sljunčane i kamenite sa uređenim prilazima, a u moru mjestimično ima i pijeska. Duž plaže se proteže osvježavajuća gusta borova suma. Čisto, modro more čini ovo mjesto jednim od najboljih odredista za odmor na cijelom Jadranu.
Apartmani Adria
Apartmani ADRIA se nalaze u predjelu Punta Radman, 150 m od hotela Pinija, na poluotoku sa stoljetnom borovom šumom, čistim morem te pješčanom i uređenim kamenitim plažama. Udaljenost do plaže je 100 m.
Apartmani Malić
EN: If you are searching for an ideal place for your holidays, you are at the right address. Hidden in the beautiful bay protected from the wind and high waves on the end of the charming old-dalmatian place

Petrčane

.
Apartmani Bukvić
Apartmani Bukvić nalaze se u turističkom naselju Punta Skala udaljenom 11 km od Zadra. Do obližnjeg sela

Petrčane

može se doći obalnom šetnicom za samo 10 minuta. Apartmani su novouređeni i opremljeni su novim i modernim namještajem, a od mora su udaljeni svega 150 m. Plaža je dijelom šljunčana, a dijelom betonirana, te ju krasi uređenost i predivno čisto more. U dvorištu kuće nalazi se ljetna kuhinja sa kaminom i roštiljem koje naši gosti mogu slobodno koristiti. Svi apartmani opremljeni su klima uređajima i satelitskim televizorima. U kupaonicama se nalaze tuš kabine. U kući borave vlasnici objekta, a apartmani imaju posebne ulaze i terase. Svaki od tri apartmana ima prekrasan pogled sa terase na zadarski kanal sa obližnjim otocima. Ispred apartmana je za goste osiguran natkriveni parking.
Stranica: 12

Dodaj smještaj
Copyright © 2004-2021 Aventin d.o.o.