MONVI.eu Turistički smještaj u Hrvatskoj
Popis smještajaPretragaMapaNajam automobila Za iznajmljivače
Odabrano područje: Hrvatska » Istra » Pula
Sav smještajSobeApartmaniKućeHoteliKampoviPresika<>Rabac
Slike (0)
Komentari (0)
Dodaj komentar
Apartmani Arena
Apartmani Arena

Pula

nalaze se u samom centru Pule, u neposrednoj blizini rimske Arene. Ukupno ima 4 apartmana (Arena 1 i Arena 2 za po 4 osobe, te Arena 3 i Arena 4 za 2-3 osobe), za maksimalno 14 osoba. Novouređeni apartmani opremljeni su klima uređajima i satelitskom TV idealni za odmor, poslovni boravak ili obilazak povijesnih spomenika u Puli. Uživajte u pogledu na more i pulsku luku ili Arenu. Udaljenost od mora 100 metara. Otvoreno cijele godine..

Pula

apartments Villa Bellina

Pula

je samostojeća kuća od cca 70 m2 udaljena 1 km od centra Pule. Sastoji se od dnevne sobe sa 2 ležaja, kuhinje sa blagovaonicom, spavaće sobe i dvije kupaonice, ima veliku terasu i dvorište, te zaseban kolni ulaz. Opremljena je kilma uređajem, centralnim grijanjem i satelitskom TV. Idealno za odmor, roštilj i kućne ljubimce.
Apartmani Dina
U mirnom dijelu Pule,udaljena 10 min.laganog hoda od samog centra grada,nalazi se kuća koja u svom prizemlju ima apartman od 75 m2. U tišini borove šume možete uživati u svom odmoru ili se za samo 5 min.odvesti do prekrasnih Pulskih plaža i osjetiti ljepote Jadrana. Vlasnici kuće žive neposredno uz nju,te su vam na raspolaganju da vas odvedu u obilazak Pule i upoznaju sa njezinim povijesnim znamenitostima!
Apartmani Antonija
Iznajmljujemo dva nova apartmana 58m2 i 50m2,kompletno namještena. Svaki apartman ima 2 sobe,kuhinja+dnevni,wc,balkon,
Apartmani Jan
Apartman se nalazi u blizini Arene,autobusnog kolodvora i trgovačkih centara.ima klimu,perilicu posuđa,internet,kabelsku tv,roštilj.Kategoriziran je sa 3 zvijezdice,za 3 ležaja+3 pomočna,ima izlaz iz dnevnog boravka na travnati dio gdje se nalazi stol sa stolicama.
Stranica: 123

Dodaj smještaj
Copyright © 2004-2022 Aventin d.o.o.